Alla inlägg den 13 juni 2009

Av Maria - 13 juni 2009 20:01


...jag vet inte om den extrema tröttheten idag beror på bristen på sömn i natt, alla mediciner eller det tråkiga vädret..

Troligen en kombination av allt detta..


Ja, jag har sovit idag.. Med undantag för några timmar här och där..


Grannen agerade taxi i morse så jag kunde ta mig in till stan och hämta medicinen på apoteket.. Tack Inga-Märet :)


Har mellan sovperioderna lagat mat, ätit och diskat.. Nu ska jag väl försöka göra något kul tills jag ska lägga mig för natten.. Vad har jag dock inte bestämt än, men kanske se nån film.. Har visserligen tittat på 3 filmer idag, eller början av varje film och sen eftertexten.. När blev filmer så korta tro.. haha..


Ja ja... Hoppas ni andra har haft en fin lördag.


Kram å puss

Av Maria - 13 juni 2009 09:35


Jobbig dag igår, utan att jag tänkte på det då.. Hade problem med kisseriet.. kändes som att jag var jättekissnödig hela dan, men det kom typ ingenting när jag skulle kissa.


Sen vid 20-tiden igår så var jag verkligen kissnödig, satte mig på toaletten och skulle göra mitt, men skrek rakt ut!! AJ, vad ont det gjorde... Inte sved, utan det var som att kissa glassplitter.

Försökte sova tidigt i hopp om att det skulle gå över, men vid 23:30 ringde jag sjukvårdsrådgivningen och de sa till mig att åka in.


Beställde sjuktaxi och åkte in till Karlshamn och det visade sig att jag hade nästan 8 dl i blåsan (normalt tömmer man vid 2-3 dl, men det kan rymma upp till 1 liter) så det var ganska fullt.


Sjuksköterskan Inga kom och gav mig Ketogan i.v och jag blev jättesnurrig av det så frågade jag gensat om risken att kräkas så för att jag skulle slippa det så fick jag även Primperan i.v


Sen efter ca 10 minuter så skulle jag få kissa och det kändes fortfarande, men jag kunde tömma allt iaf och DET var underbart!!!


Urintestet visade inte något, men läkaren sa att någon infektion/inflammation var det ju då jag hade så ont.

Jag jag fick antibiotika utskrivet T Selexid 200 mg, så nu ska jag försöka ta mig in till stan och hämta medicinen och sen försöka kissa, det gör fortfarande ont, men Inte som igår..


Ovido - Quiz & Flashcards