Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Maria - 24 februari 2009 17:19


Idag var det då dags för första redovisningen av arbetet om synskadade och synskadades hjälpmedel... Resultatet av EFT då...

EFT har varit svår med alla hjärnblockeringar, men det gick vägen ändå.

Jag stod upp, hade ögonkontakt med merparten i klassen, talade tydligt, lite fort, men jag pratar ju alltid fort så.. Inget konstigt med det..

Så jag blev godkänd. Men sen är det en till redovisning på torsdag, får hoppas på samma flyt där:)


Sen efter rasten så kom synskadade Stellan med sin hund Simba och han berättade lite om hur han blir bemött av samhället och det var lite tragiskt då han berättade om en kvinna i tunnelbanan i sthlm så slet i honom då han var på väg mot hissen för hon menade att rulltrappa är minnsann bättre.


Ja, det är säkert bra, men det är tydliga skyltar att om du ska åka rulltrappa med din hund så ska du bära honom. Hundar kan fastna med tassar och klor.


Han berättade även om när han stod i Välingby och skulle åka in till stan så kom en och sa att t-banan redan stog inne men då sahan att han inte skulle med den.. Men hon tjatade så att han blev irriterad tilslut och hon insåg att hon hade fel så hon bad om ursäkt.


Sen vad det prat om ledarhundar och sugnalhundar fram till lunch ch efter det kom Eva som är synpedagog och pratade i typ 2 timmar..

Intressant, men hon berättade typ allt som vi skulle ta på torsdag så hur våran redovisning nu kommer se ut återstår att se..


Detta vad dagen då..


Orkar inte skriva nu..


Puss & så


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards